Uusi ura Isoharjassa

Meillä on osaava, innostunut, työhönsä ja toimintaan sitoutunut henkilöstö, jolle parasta on hymyilevä työmaajohtaja.

Löydä uusi kotisi Isoharjasta!

Hae meille töihin

Toimita seuraavat tiedot hakemuksessasi. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen hello@isoharja.fi

Learn more
  • Henkilötiedot. Haluamme tietää nimesi ja asuinpaikkasi, jotta voimme jo alusta lähtien sijoittaa sinut töihin sopivalle työmaalle. Voit myös vapaasti kertoa itsestäsi.

  • Työskentelyoikeus. Jos et ole Suomen kansalainen, toimitathan meille tiedot työskentelyoikeudesta Suomessa. Sinulla täytyy olla myös työturvallisuuskortti ennen töiden aloittamista.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt sagittis eros.

  • Koulutus. Kerro meille koulutuksestasi, olitpa kouluttautunut mihin ammattiin tahansa. Arvioimme hakijoiden taitoja kokonaisuutena ja otamme yksilölliset vahvuudet aina huomioon.

Uudet työntekijät

Kun haet Isoharjalle töihin, varmista, että seuraavat asiat ovat kunnossa ennen hakemista. Jos tarvitset näissä apua, voit olla meihin yhteydessä ja autamme sinua hoitamaan asiat kuntoon.

Työturvallisuuskortti
Sinulla täytyy olla työturvallisuuskortti ennen työmaalle saapumista. Jos sinulla ei vielä ole työturvallisuuskorttia, voit suorittaa sen verkko-opiskeluna yhdessä työpäivässä.

Veronumero
Sinun täytyy toimittaa meille myös veronumero. Veronumero pitää olla lisättynä veronumerorekisteriin rakennustyömaille.

Työlupa-asiat
Mikäli et ole Suomen kansalainen, sinulla tulee olla työlupa tai työskentelyoikeus Suomessa, jotta voimme tarjota sinulle töitä.