Työpaikat

Meillä on osaava, innostunut, työhönsä ja toimintaan sitoutunut henkilöstö, jolle parasta on hymyilevä työmaajohtaja.

Image-1.jpg
 

Juuri nyt haussa 10 uutta rakennussiivoojaa - hae heti!

Haemme Isoharjan mielettömän upeaan porukkaan lisää mahtavia henkilöitä. Kasvutahti on nopeaa ja haemme nyt 10 vakituista käsiparia varmistamaan asiakkaidemme työmaiden parhaan mahdollisen edistymisen. Hae heti, et varmasti kadu.

Lupaamme sinulle:

  • erittäin kilpailukykyisen palkan

  • arvostavan työyhteisön ja mahtavat työkaverit

  • mahdollisuuden auttaa Suomen parhaita rakennusliikkeitä onnistumaan rakennushankkeissa

  • rajattomat etenemismahdollisuudet!

 

Hae meille töihin

Toimita seuraavat tiedot hakemuksessasi. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen hello@isoharja.fi

Henkilötiedot

Haluamme tietää nimesi ja asuinpaikkasi, jotta voimme jo alusta lähtien sijoittaa sinut töihin sopivalle työmaalle. Voit myös vapaasti kertoa itsestäsi.

Koulutus

Kerro meille koulutuksestasi, olitpa kouluttautunut mihin ammattiin tahansa. Arvioimme hakijoiden taitoja kokonaisuutena ja otamme yksilölliset vahvuudet aina huomioon.

Työskentelyoikeus

Jos et ole Suomen kansalainen, toimitathan meille tiedot työskentelyoikeudesta Suomessa. Sinulla täytyy olla myös työturvallisuuskortti ennen töiden aloittamista.

Työaikasi

Kerro meille miten ja milloin voit tehdä töitä työmaalla ja millä paikkakunnilla / alueilla. Kerro myös onko käytössäsi auto.

 

Uudet työntekijät!

Kun haet Isoharjalle töihin, varmista, että seuraavat asiat ovat kunnossa ennen hakemista. Jos tarvitset näissä apua, voit olla meihin yhteydessä ja autamme sinua hoitamaan asiat kuntoon.

Työturvallisuuskortti

Sinulla täytyy olla työturvallisuuskortti ennen työmaalle saapumista. Jos sinulla ei vielä ole työturvallisuuskorttia, voit suorittaa sen verkko-opiskeluna yhdessä työpäivässä.

Veronumero

Sinun täytyy toimittaa meille myös veronumero. Veronumero pitää olla lisättynä veronumerorekisteriin rakennustyömaille.

Työlupa-asiat

Mikäli et ole Suomen kansalainen, sinulla tulee olla työlupa tai työskentelyoikeus Suomessa, jotta voimme tarjota sinulle töitä.