Aina tehokasta, aina oikea miehistö

Rakennussiivous on suoraviivaista hommaa. Kun sen konseptoi hyvin, se on takuulla laadukasta joka tunti ja jokaisessa projektissa. Meidän konsepti on yksinkertainen: isot välineet, tehokkaat tekijät, tyytyväiset mestarit.

20201021_180458_edited_edited.jpg
 

Suoraviivainen toimintamalli

Henkilöstön mitoitus työmaalla joka päivä tarpeen mukaan.

1

Työmaakartoitus ja tarjous

Teemme aina tutustumiskäynnin työmaalla ennen töiden aloittamista, jotta voimme valita oikeat henkilöt ja varmistaa oikeat työvälineet tekijöille.

2

Aikataulutus ja resurssointi

Lähdemme siitä, että työmaallasi on käytössä osaava, sitoutunut ja innostunut joukko tekijöitä, jotka ovat valmiita auttamaan ja tekemään.

3

Töiden suoritus ja raportointi

Työntekijämme raportoivat työtehtävänsä ja työaikansa oman sovelluksemme kautta sekä luonnollisesti työmaajohdolle. Työmaajohdolla on pääsy näihin tietoihin.

4

Tyytyväinen valvoja = hyvin tehty työmaa

On monta tapaa selittää omaa onnistumistaan, mutta yksikään ei vedä vertoja työmaajohtajan leveälle hymylle, kun asiat on hoidettu sovitusti.

 
Construction Workers

Tekemisen meininki

Rakennussiivous on pieni, mutta tärkeä asia jokaisella työmaalla. Työn tehokkuus kasvaa, kun ylimääräiset roskat ja jätteet eivät loju jaloissa ja työn turvallisuus kasvaa, kun pölyt pidetään kurissa.

Suojaukset ja osastoinnit on tehtävä huolellaan ja ajallaan. Muuten rakentajien työ ei välttämättä edisty lainkaan.

Me olemme se kumppani, joka hoitaa hommat sovitusti. Emme perusta selittelystä, meidän perään ei tarvitse soitella. Meidän ahkeran tiimin ansiosta työmaalla on tekemisen meininki.