Loppusiivous

Hyvin rakennetun kruunaa kiiltävä pinta. Isoharja on loppusiivonnut yli 100.000 nelitötä valmistuvia rakennuksia.

Iso kapasiteetti vähentää kustannuksia nopeiden läpivientien ansiosta. Kolmiportainen henkilöstö varmistaa laadun ja työn sujuvuuden. Kiinteä hinnoittelu tekee ostamisesta helppoa.

ota yhteyttä

Asiakaslupaus

Olemme aktiivisia, oma-aloitteisia, ahkeria ja iloisia ammattilaisia. Haluamme korostaa hyvin rakennettua viimeistellyllä siivousjäljellä.

Teemme kaikkemme, jotta haluaisitte meidät myös huomenna työmaallenne.

  • Laatu. Olemme itsekin astuneet uuteen puhtaaseen kotiin, joka on täynnä lupauksia tulevaisuudesta. Haluamme tämän tunteen jokaiselle uudelle asukkaalle ja siksi meille tärkein kriteeri on laatu.

  • Yhteinen deadline. Huolehdimme yhdessä, että IV-koneiden käynnistykset voidaan tehdä ajallaan. Varmistamme myös, että asukkaat pääsevät muuttopäivänä puhtaaseen tilaan.

  • Tuliko kiire? Ei hätää. Meitä on iso joukko ja olemme tottuneet tekemään myös hätäisiä projekteja. Meille ei tuota ongelmaa esim. 150 asuntoa yhdessä viikonlopussa loppusiivottuna.

Uusi tapa ajatella


Usein käy niin, että loppusiivoukselle varataan projektin alkuvaiheessa pitkä suoritusaika. Olemme ymmärtäneet, että osittain tämä johtuu loppusiivoustiimin pienestä koosta, jolloin työlle pyritään varaamaan tarpeeksi aikaa. Tämä aiheuttaa lähes aina sen, että tiloja siivotaan eri vaiheissa uudestaan, koska rakennustyöt jatkuvat siivouksen kanssa samanaikaisesti.

Haastamme tämän toimintamallin ja ehdotamme, että loppusiivouksen eri vaiheille varataan huomattavasti lyhyempi aikaväli, jolloin siivoojat eivät ole rakentajien tiellä ja ylimääräisiltä kustannuksilta vältytään. Tulemme työmaalle riittävän ison henkilöstön kanssa ja teemme valvotusti ja kerralla työt valmiiksi.

Tule työkaveriksi

Meillä on aina avoimia työpaikkoja uusille parhaille kollegoille. Hae heti!

Työpaikat