tyomaasiivous.jpeg
 

Isoharjan palvelut koko työmaan ajalle

Rakennussiivous, ylläpitosiivous, loppusiivoukset, apumiehet ja kantohommat. Niitä me teemme. Käytämme työnohjauksessa omaa sovellusta, jonka avulla myös työmaan esimies voi seurata edistymistä ja antaa meidän laskuumme koko tiimille lisää palkkaa jokaisesta onnistuneesta työpäivästä.

 

Kilpailutekijät

Erot voivat olla pieniä, mutta jokin siinä Isoharjassa vaan viehättää.

Paras palkka ja 10% päiväbonus

Sen lisäksi, että maksamme alan korkeimpia palkkoja siivoojille, voit lisäksi palkita koko tiimin jokaisena onnistuneena päivänä 10% palkankorotuksella. Meidän piikkiin.

Yksi kontakti koko tiimille

Työmaalla hoidat viestinnän vain yhden kontaktin kautta, joka varmistaa oikean miehistön aina seuraaville päiville tarpeen mukaan.

Hinta alk. 27 € / tunti

Olemme korvanneet raskaan hallinnon ja toimitilat omalla digitaalisella järjestelmällä voidaksemme tarjota edullisimmat hinnat ja parhaat palkat.

Isoharja App

Koko operaation hallinta yhden sovelluksen kautta. Läpinäkyvästi kaikki työmaalla suoritetut tehtävät ja tunnit, lisämiehistö ja historia.

 

Palvelut

Building Cleaning Service

Rakennus- ja ylläpitosiivous

Olemme erikoistuneet tehokkaaseen rakennussiivoukseen, joka pitää sisällään niin roskien ja jätteiden poisviennit lajiteltuna kuin pintojen ja työtilojen puhtaudesta huolehtimisen.

Construction Engineer

Apumiehen työt

Rakennusprojektin eri työvaiheissa apukäsistä on aina hyötyä. Olipa sitten kyseessä levytys, maalaus, tasoitus, kantaminen tai mikä tahansa työvaihe, anna meidän auttaa kiireen keskellä.

Construction Worker

Työmaalogistiikka

Pidämme huolta siitä, että rakennustyömaalle tulevat tavarat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hoidamme myös kaikki rakennussiivoukseen liittyvät tarvikkeet työmaalle silloin kun niitä tarvitaan.

Cleaning Mirror

Loppusiivoukset

Toteutamme myös rakennusten loppusiivoukset tarpeen mukaan. Hyvin tehty rakennustyö vaatii viimeisellyn loppusiivouksen, jotta asiakastyytyväisyys on mahdollisimman korkea.